Impressie 

Wat heeft Minicamping Meidoorn te bieden?

Gemoedelijke sfeer - De camping is voor ons hobby+. Het is een knus veld met 13 kampeerplaatsen en 2 stacaravans. Er zijn 2 seizoenplaatsen en 2 voorseizoenplaatsen. Wij vinden het leuk om gasten te verwelkomen, we genieten als gasten bij ons genieten en doen het voor ons plezier. 

Houtgestookte oven - Wij zijn gediplomeerd Italiaanse pizzabakker; Pizzaiolo. Wij bakken ambachtelijke Italiaanse pizza's in onze houtoven. De toppings bereiden we met zoveel mogelijk ingredienten uit onze eigen moestuin, aangevuld met Italiaanse lekkernijen. Het deeg maken we zelf en maakt een goed rijzingsproces door. Eens of twee keer in de week, doorgaans in het weekend en bij voldoende animo, bakken we pizza's waar vooraf voor kan worden ingeschreven. 

Kunstgras - Sinds 2022 hebben we op de meeste plaatsen kunstgras gelegd, zodat onze gasten een goede bodem hebben voor hun luifel of (voor)tent. Door de vele gasten, moderne vloerkleden en slecht weer werden de plaatsen kaal en dat is nu verleden tijd!
Er zijn nog enkele plaatsen met echt gras voor de liefhebbers, voor de old school kampeerders. Van deze groep verlangen we wel dat er gekampeerd wordt zonder kleed of met uitsluitend gaatjesdoek waar de frisgroene sprietjes doorheen groeien. 

Fietsen & wandelen - Fiets de camping af en pak de knooppuntenroute op. Minicamping Meidoorn is een geweldig startpunt om Walcheren op de fiets te verkennen. Achter onze minicamping loopt een wandelpad, leuk voor een ochtend- of avondwandeling. Lekker een stukje wandelen en met de trekschuit de watergang oversteken. Genieten van de zonsondergang en de rust.

Omgeving

Wij wonen op het Walcherse platteland, eigenlijk midden op het eiland. Op de fiets rijden we zo naar het strand van Zoutelande naar de toeristische dorpjes, maar we wonen zelf in het rustige Mariekerke. Een klein gehucht met wat vertier, maar niet teveel. 

De Zeeuwse kust - Op fietsafstand (4-4,5 km) van onze camping ligt het prachtige strand van zowel Zoutelande, Valkenisse als Domburg. 

Kinderspeelplaats - Hof Poppendamme is een natuur-, speel- en beleefboerderij waar kinderen lekker kunnen spelen en volwassenen heerlijk kunnen genieten en relaxen. Gratis entree!

Buurtschap Mariekerke - Bij onze buren IJsboerderij de Koehoorn wordt ijs gemaakt van dagverse melk van hun eigen koeien. Kaasboerderij Mariekerke verwerkt schapenmelk tot ambachtelijke schapenkaas. Ga het allemaal proeven!

In het dorp Meliskerke - zijn onder andere te vinden een warme bakker, een goede slager en een buurtsupermarkt. En de krant haal je bij de slijter.