Contact

Heeft u vragen? Wellicht staat het antwoord op uw vraag hieronder! Is dat niet het geval, vul dan het contactformulier in. We sturen dezelfde dag nog een reactie.

Veelgestelde vragen

Ik heb gereserveerd, maar ik heb nog geen boekingsbevestiging ontvangen.
Wij verwerken uw reserveringsaanvraag zo snel mogelijk, ten laatste binnen 24 uur. Indien u na 24 uur nog niets hebt vernomen, neem dan s.v.p. contact met ons op.

Hoe betaal ik mijn vakantie?

Bij de boekingsbevestiging sturen wij de factuur met daarop onze bankgegevens voor de betaling. Last minute boekingen kunnen contant bij aankomst worden voldaan. Wij hebben geen PIN.

Zijn auto’s toegestaan op de camping?

Onze minicamping is autovrij ten behoeve van de veiligheid en sfeer. Na aankomst parkeert u op ons parkeerterrein.

Op echt gras alleen lucht- en lichtdoorlatend tenttapijt gebruiken, waarom geen plastic of zwart doek?
Zwart doek of plastic, ook als het 'campingdoek' wordt genoemd, heeft de nare eigenschap dat het daglicht tegenhoudt en ontzettend opwarmd door het zonlicht. Moeder natuur kan hier niet mee uit de voeten en alle leven verdwijnt. Alle (zwarte) doeken/kunstof materialen hebben dezelfde functie als anti-worteldoek; anti ieder worteltje en sprietje. Een grote kale plek, het gras komt echt niet meer terug, is het gevolg. Dat is heel vervelend voor onze gasten, voor de bodem en het bodemleven. Daarom is het onze verantwoordelijkheid om toe te zien op gebruik van het juiste natuurvriendelijke materiaal. Vanaf het seizoen 2020 zullen wij her en der een tapijthoekje oplichten om te kijken of er niet stiekem toch plastic onder ligt. Het is helaas de realiteitszin die ons dit heeft doen besluiten.

Wat zijn de voordelen van kunstgras?
Een groot deel van de kampeerplaatsen bij ons beschikt over kunstgras op de plaats waar de tent of luifel komt te staan. Je kunt er haringen doorheen slaan en je kunt er juist wel een tapijt overheen leggen. Dus voel je liever niet het gras tussen je tenen en hou je van een kleedje, dan is kunstgras ideaal. Geef bij het boeken aan of je een voorkeur voor kunstgras hebt of juist niet. 

Hoe zit het met de stroom?
Iedere kampeerplaats heeft een eigen 6 Ampère aansluiting met een eigen zekering, aardlekschakelaar en kWh-meter. Mocht de buurman het niet helemaal tip top in orde hebben, dan heeft alleen hij daar last van. Met een 6A aansluiting kun je maximaal 1380 Watt tegelijkertijd aansluiten. 

Is de stroom bij de prijs inbegrepen?
Een stroomverbruik van maximaal 4 kWh per overnachting is bij de prijs inbegrepen. Dit is bij normaal verbruik ruim voldoende. Onze gasten die boilers, kachels, airco’s ect. willen gebruiken, kunnen boven de gestelde grens per overnachting uitkomen. Zij betalen €0,80 per extra kWh stroomverbruik. Bij aankomst wordt de meterstand vermeld en bij vertrek kunt u de meterstand aflezen op de stroomkast.

Zijn barbecues toegestaan op de camping?
Mits er tegels onder de bbq worden gebruikt, ter bescherming van het gras, zijn barbeques toegestaan.
 
Zijn vuurkorven toegestaan op de camping?
Nee

Ik verblijf op de Minicamping Meidoorn, mag ik ook bezoek ontvangen?
Uiteraard! Meld je bezoek bij aankomst aan. Dagbezoek €1,- per persoon, overnachting €5,00 per persoon.

Is er een wasmachine op de camping aanwezig?

Ja, vergoeding €3,- per wasbeurt.

Is er ook een fietsverhuur in de buurt?

Wij adviseren Leo Joosse Tweewielers in Aagtekerke, op de fiets een klein kwartier van onze camping vandaan.

Is er WIFI op de camping?

Ja, op de kampeerplaats en in de stacaravans.

Contactformulier

Voer a.u.b. een geldige naam in.
Voer a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Voer a.u.b. een geldig onderwerp in.
Voer a.u.b een geldig bericht in.