Minicamping Meidoorn in Zeeland

Daar waar Walcheren rust en ruimte biedt 

Centraal gelegen op het eiland Walcheren, waar rust en ruimte is, runnen wij onze camping. Het is een heerlijke, beschutte camping aan de rand van het gemoedelijke buurtschap Mariekerke. De Zeeuwse kust en de Walcherse dorpen en steden zijn op fietsafstand van onze minicamping.

Minicamping Meidoorn is in 1978 gestart als kamperen bij de boer. Toen gingen de gasten nog gewoon bij de boer naar de wc. Dat is nu anders. Het groene, glooiende tapijt, de speeltuin en de aanplant met mooie Meidoornstruiken herinneren nog aan vroeger. De camping telt dertien kampeerplaatsen en daarnaast verhuren we twee stacaravans.

Kindvriendelijke minicamping in Zeeland

Onze jongste gasten kunnen zich vermaken in het speeltuintje op de camping. Met zicht op de spelende kindjes kunnen de papa’s en mama’s ook een beetje uitrusten.

Op het recreatieveld achter het kampeerveld zijn twee inground trampolines en een kabelbaan voor wat meer vertier. Daarnaast is een weitje met dieren. Met liefde nemen we onze jongste gasten aan de hand om de dieren te voeren of de hond uit te laten. Wij bieden vertier voor kinderen tot ongeveer 12 jaar oud.

Ben je nieuwsgierig geworden? Lees meer over onze camping op deze website of bekijk onze Facebook pagina die voor iedereen toegankelijk is.

Wij zijn geopend vanaf ca. 01 april tot en met ca. half oktober.

Seizoenplaats in ruil voor zelfstandige hulp op de minicamping

Er is een seizoenplaats beschikbaar in ruil voor dagelijkse werkzaamheden op de camping gedurende het seizoen.

Wij zijn op zoek naar een enthousiast stel dat voldoende tijd vrij heeft om te helpen op de minicamping, met name op de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Het zou af en toe ook eens in het weekend het geval kunnen zijn. Het gaat om de terugkomende dagelijkse taken, zoals gasten te woord staan, ontvangst en vertrek van gasten en uiteraard de schoonmaak van het sanitair. Een goede klik met ons en de gasten is voor ons belangrijk. Als dat voor jullie ook belangrijk is en jullie van kleinschalig kamperen houden, zouden wij graag een e-mail ontvangen met jullie verhaal. Hopelijk kunnen we dan snel nader kennismaken. 

Bel of mail ons voor meer informatie over de seizoenplaatsen.